Výstavbu novej optickej siete vo Vranove ukončí Antik Telecom v tomto roku

03.11.2011 Vranov nad Topľou

Vranov nad Topľou 3. novembra (TASR) - Výstavba optickej siete poskytovateľa telekomunikačných služieb, firmy Antik Telecom, je v meste Vranov nad Topľou tesne pred dokončením. Informoval o tom generálny riaditeľ spoločnosti Igor Kolla s tým, že nová optická technológia by mala byť po ukončení stavebných prác prístupná ešte v tomto roku pre 4000 vranovských domácností.
Podľa Kollu môže v súčasnosti vo Vranove nad Topľou telefonovať či využívať digitálnu televíziu a optický internet od Antiku 90 % obyvateľov mestských sídlisk. Novovybudovaná sieť pokryje po ukončení stavebných prác zostávajúce bytové domy podľa slov generálneho riaditeľa ešte počas tejto jesene. S inštaláciou nových optických vlákien začala spoločnosť v meste na základe územného rozhodnutia stavebného úradu v jari 2011.
\"Našou stratégiou je poskytovať služby TriplePlay bez rozdielu regiónov a ich kúpnej sily. Vďaka optickej technológii a zariadeniam prinášame už teraz väčšine obyvateľov mestských sídlisk Vranova možnosť využívať lacný vysokorýchlostný internet, viac ako 140 programov digitálnej televízie a telefonovanie v rovnakej kvalite, akú poskytujeme napríklad v metropole východu,\" vysvetlil Kolla.
 

Vyberte región